Ingenør

Bliv kunde i en bank, der ved, hvad du taler om

Som kunde i Lån & Spar kan du koncentrere dig om din forretning. Vi sørger nemlig for, at dine vilkår hos os er optimale og lettilgængelige. Vi er konkurrencedygtige på prisen - ikke bare med andre banker, men også hvis du går med tanker om leasing.

Bliv kunde

Fordele til medlemmer af DSR

I tæt samarbejde med DSR har vi udvalgt de produkter og betingelser, der giver dig de bedste forudsætninger for at drive din virksomhed. Du kan få de fordelagtige vilkår, hvis du er medlem af DSR, og dit firma arbejder inden for en branche, der lægger sig direkte op af din uddannelse.

 

  • Renter og vilkår, der er blandt markedets bedste
  • Kort beslutningsproces
  • Fleksibilitet og individuelle løsninger
  • Sammenhæng mellem virksomhed og privatøkonomi


Vær opmærksom på

Du kan låne til fysiske aktiver som fx en firmabil, men ikke til omkostninger som fx løn eller markedsføring. Er I to om at eje virksomheden, skal I begge være privatkunder i Lån & Spar og medlemmer af DSR. Er I flere end to, skal halvdelen af jer have hele sin økonomi hos Lån & Spar og være medlem af DSR.

 

Vil du høre mere om fordelene for medlemmer af DSR?

Ring til os på 3378 2000, hvis du har opklarende spørgsmål eller vil høre mere om fordelene ved at arbejde sammen med en bundsolid bank og en personlig rådgiver. 

Kontakt os

Kontakt os og få hjælp af en rådgiver, der kender din branche