Bliv kunde i en bank, der styrker din virksomhed

Som erhvervskunde i Lån & Spar kan du koncentrere dig om din virksomhed. Vi samarbejder med en række brancher, som vi giver de bedste vilkår, gode priser og kompetent rådgivning.

Tandlæge

Din rådgiver gør det let for dig

Vi kender de udfordringer, du står med som virksomhedsejer. Der er mange ting at holde styr på. Derfor kan du regne med, at din personlige rådgiver altid står klar med den rådgivning, du har brug for. Vi sparrer gerne med din revisor og din advokat, så du kan fokusere på din forretning.

 

Få en attraktiv pakkeløsning

Med Lån & Spar får du en solid partner til din virksomhed. Vi har konkurrencedygtige priser og tænker altid i hele løsninger for at gøre det lettere for dig at være kunde hos os. Derfor tilbyder vi LSB Business, som er en pakkeløsning med attraktive vilkår på både ind- og udlån.

Læs om LSB Business

Vi kender din branche

Vi samarbejder med mere end 50 faglige organisationer, og derfor har vi en helt særlig indsigt i en række brancher og fagområder. Vi har speciale i 'liberale erhverv' – virksomheder, der ikke sælger et fysisk produkt. Uanset hvilken branche du kommer fra, får du en erhvervsrådgiver med et stort kendskab til netop dit område.

fORDELE SOM ERHVERVSKUNDE

Kompetent rådgivning

  • En bank med unikt branchekendskab og fagligt samarbejde
  • En fleksibel og personlig erhvervsrådgiver med fokus på din branche

Gode vilkår

  • Skræddersyede lån og kreditter efter dine behov
  • Konkurrencedygtige priser, der slår de store banker

Servicefordele

  • En pakkeløsning med alt din virksomhed har brug for
  • En stabil og brugervenlig netbank, som har åbent døgnet rundt alle dage

nYHEDER FRA ERHVERV

lEGITIMATION

Få styr på legitimationen

Hvidvaskloven stiller krav om,  at Lån & Spar identificerer sine kunder. Vi har valgt, at alle erhvervskunder (herunder foreninger mv.) skal legitimere sig med billede og adresse samt diverse erhvervsdokumentation. 

Tandlæge

Tandlægeseminar

Kom til gratis seminar for tandlæger

Den 5. og 6. februar holder vi seminar for tandlæger i Herning og Odense. Overvejer du at købe eller sælge praksis, så kom og få inspiration.

Folk i bevægelse

Seminarer og messer

Deltag i seminarer og messer

Vi holder løbende seminarer og deltager på messer. Her kan du møde os og høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed.  

Kontakt os

Kontakt os og få hjælp af en rådgiver, der kender din branche