Konsulent- rådgivningsvirksomhed

En bank for medlemmer

Uanset om du er selvstændig eller ved at starte op, er der god grund til at tale med os. Vi sætter en ære i at være på forkant med udviklingen på markedet, fx på pensionsområdet eller omkring selskabskonstruktion.

Bliv kunde

Fordele til medlemmer

I tæt samarbejde med Djøf, IDA, DSR, DM, Pharmadanmark og Prosa har vi udvalgt de produkter og betingelser, der giver dig de bedste forudsætninger for at drive din virksomhed. Du kan få de fordelagtige vilkår, hvis du er medlem af en af de fem fagforeninger, og din virksomhed arbejder inden for en branche, der lægger sig direkte op af din uddannelse.

  • Renter og vilkår, der er blandt markedets bedste
  • Kort beslutningsproces
  • Fleksibilitet og individuelle løsninger
  • Sammenhæng mellem virksomhed og privatøkonomi

 

Vær opmærksom på

Du kan låne til fysiske aktiver som fx en firmabil, men ikke til omkostninger som fx løn eller markedsføring. Er I to om at eje virksomheden, skal I begge være privatkunder i Lån & Spar og medlemmer af Djøf, IDA, DSR, DM, Pharmadanmark eller Prosa. Er I flere end to, skal halvdelen af jer være helkunder i Lån & Spar og medlem af en af de fem ovenstående fagforeninger. 

 

Vil du høre mere om fordelene for medlemmer?

Ring til os på 3378 2000, hvis du har opklarende spørgsmål eller vil høre mere om fordelene ved at arbejde sammen med en bundsolid bank og en personlig rådgiver. 

Kontakt os

Kontakt os og få hjælp af en rådgiver, der kender din branche