Totalkredit

Nyt lån med fast rente og 30 års afdragsfrihed


I samarbejde med Totalkredit tilbyder Lån & Spar et nyt lån med fast rente og mulighed for 30 års afdragsfrihed. Lånet er især oplagt for dig, der har sparet nok op i din bolig og ønsker at nyde godt af din friværdi.

Har du sparet godt op i din bolig de sidste mange år? Så er det måske tid til at bruge noget af friværdien på at forsøde tilværelsen lidt. Med Fastrente+, som Lån & Spar tilbyder i samarbejde med Totalkredit, kan du låne til fast rente og afdragsfrihed i 30 år.

 

Fastrente+ giver tryghed og fleksibilitet

Fastrente+ er til dig, som har friværdi i boligen og ikke ønsker at spare mere op i boligen. Med dette lån får du tryghed ved at kende renten i hele lånets løbetid samt mulighed for fleksibilitet, da du løbende kan vælge, om du vil afdrage på lånet. Derfor er det nye lån også en god mulighed, hvis du ønsker sikkerhed for renten og din låneydelse de næste 30 år.

Med Fastrente+ kan du låne op til 75% af din boligs værdi. Når lånet er under 60% af boligens værdi, kan lånet være uden afdrag i resten af lånets løbetid - helt op til 30 år.

 

Hvad skal du være særligt opmærksom på?

Du skal være opmærksom på, at værdien af din bolig løbende vurderes. Hvis vurderingen af din bolig falder, og dit lån to år i træk overstiger 75% af boligens værdi, kan du miste din afdragsfrihed. Totalkredit kan kræve, at du afdrager på dit lån, til det igen er under 60% af boligens værdi. 

Når lånet udløber, skal du betale din restgæld tilbage. Det kan du f.eks. gøre ved at optage et nyt lån eller ved at sælge boligen.

 

Brug lånet til at forsøde din pensionstilværelse

Med afdragsfrihed i op til 30 år sikrer du dig, at låneydelsen bliver en mindre del af dit samlede månedlige budget, end det er i dag. Også når du går på pension.

Du får frigjort friværdi, så du kan prioritere de ting, der betyder noget for dig - uanset om det er at rejse, at købe en ny bil eller at købe nyt udstyr til dine fritidsaktiviteter.

 

Tal med din rådgiver om Fastrente+

Vil du gerne nyde godt af din friværdi? Du er altid velkommen til at tage fat i din rådgiver, hvis du ønsker vejledning i valg af lån eller blot vil høre mere om dine muligheder på sigt.

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.