Selvbetjening

Onlinemøder

Hold møde med banken, lige hvor det passer dig

På kontoret, i sommerhuset eller fra sofaen. Med et onlinemøde kan du tale med banken, uanset hvor du befinder dig. Nemt og uden transport. Det eneste, du behøver, er din telefon og en computer med internetforbindelse.

 

Følg med på rådgiverens skærm

Du kan det samme til et onlinemøde som til et almindeligt møde - det foregår bare ved computeren, hvor rådgiveren deler sin skærm med dig, mens I taler sammen i telefon eller via webkamera. Rådgiveren kan vise dig grafer, illustrationer og beregninger. Præcis som hvis du sad i banken.

 

Sådan igangsætter du et onlinemøde

 1. Book et onlinemøde
  Book et møde i din netbank eller hos Kundeservice på 3378 2000.
 2. Du får en bekræftelses-mail
  Din rådgiver sender en mail, der bekræfter jeres møde.
 3. Tjek din netbank eller mobilbank
  Du får en mødeinvitation i din netbank med, hvilke oplysninger din rådgiver skal bruge inden mødet. Du kan også se beskeden i mobilbanken.
 4. Du får en SMS lige inden mødet
  I SMS'en står, hvordan du kommer i gang med onlinemødet.
 5. Log på mødet
  Er du kunde, får du adgang til mødet via din netbank. Er du ikke kunde, får du adgang via www.lsb.dk/moede

 

Sådan foregår onlinemødet

 1. Log på din netbank
  Øverst finder du en bjælke, hvor du bl.a. kan se tidspunktet for dit onlinemøde. Klik på 'Se mere', og du bliver sendt videre til mødet.  
 2. Åbn netmøde
  Når din rådgiver starter mødet, bliver knappen 'Deltag i netmøde' automatisk aktiv - og så skal du klikke på den. Fjern din blokering af pop up-vinduer, hvis der ikke sker noget, når du trykker på knappen.
 3. Kør en plug-in på din computer
  For at deltage i onlinemødet skal du køre et midlertidigt program, som ikke bliver installeret på din computer. Se, hvordan du kører en plug-in nedenfor.
 4. Din rådgiver ringer dig op
  Så du kan få hjælp, hvis du er i tvivl om noget.
 5. Du er nu klar til onlinemødet
  Når onlinemødet går i gang, kan du se din rådgivers skærm - lige som til et almindeligt møde.

 

Plug-in til onlinemødet

For at kunne åbne onlinemødet skal du acceptere, at der køres en plug-in på din computer. Plug-in er midlertidig og bliver ikke installeret på din maskine. Det er forskelligt fra browser til browser, hvordan plug-in bliver vist. Er du i tvivl om, hvordan du gør, så fortvivl ikke. Din rådgiver ringer til dig kort før mødet og kan hjælpe dig.

Vejledning til onlinemøder

Vælg den browser, du bruger, og se, hvordan du fjerner pop up-vinduer og kører den midlertidige plug-in.

Onlinemøder på tablets

For at holde et onlinemøde fra din tablet skal du downloade app'en 'Cisco Webex Meetings'. App'en kommer automatisk frem i App Store eller Google Play, når du trykker på "Deltag i møde", hvorefter du kan downloade app'en og få adgang til mødet.

Sørg for at downloade app'en i god tid inden mødet, da det godt kan tage et par minutter. Hvis app'en ikke popper automatisk frem på din skærm, bør du fjerne blokering af pop-up-vinduer.

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.