Ændringer i forbindelse med årets generalforsamling

Lån & Spar har sendt nedenstående mail, til aktionærer, som har tilmeldt sig årets generalforsamling. Bemærk, der er ny information om generalforsamlingen, udsendt 12. marts.

 

Kære aktionær

Vi skriver til dig, da der desværre er nogle ændringer i forbindelse med årets generalforsamling mandag den 16. marts 2020. På grund af coronavirus/COVID-19 er vi nødt til at tage nogle forholdsregler. Vi afholder selve generalforsamlingen som normalt, men bestyrelsen har besluttet at aflyse den efterfølgende middag.

 

Vær opmærksom på Sundhedsstyrelsen anbefalinger

Du er stadig meget velkommen til at deltage på selve generalforsamlingen. Vi opfordrer dog alle til at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Det vil sige ikke at deltage på generalforsamlingen, hvis du inden for de sidste 14 dage har været i et område, der er ramt af coronavirus eller har været i kontakt med personer, som har eller er under mistanke for at være ramt at coronavirus.

Vi anbefaler samtidig, at man overholder Sundhedsstyrelsens anbefalinger om at undgå tæt kontakt f.eks. håndtryk og kram.

 

I aktionærportalen kan du brevstemme og se generalforsamlingen online

Hvis du ikke ønsker at deltage i generalforsamlingen, opfordrer vi dig til at brevstemme via aktionærportalen. Ønsker du at se generalforsamlingen hjemmefra, kan du også gøre det online via aktionærportalen. Du finder alle informationer på www.lsb.dk/generalforsamling

 

Ønsker du at afmelde dig generalforsamlingen?

Hvis du ikke ønsker at deltage på generalforsamlingen, kan du afmelde dig ved at skrive til direktionssekretær Jeannette Nimb. Husk at skrive dit fulde navn og adresse på de deltagere, du ønsker at afmelde.

Vi beklager meget de gener, det giver.

 

Venlig hilsen

John Christiansen

Administrerende direktør

Lån & Spar

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.