Mon Dec 10 10:21:56 CET 2018
Privat
Erhverv


Vælg en bank, der kender dyrlægebranchen

Er du på udkig efter en røntgen, ved at udvide din dyrlægepraksis eller måske ved at indgå partnerskab med en anden specialist? I alle tilfælde melder spørgsmålet om økonomi sig. Hos Lån & Spar Bank får du en personlig erhvervsrådgiver, der kender de økonomiske vilkår for dyrlæger.









Fordele for dig som dyrlæge:

Vi har udvalgt de produkter og betingelser, der giver de bedste forudsætninger for at drive en solid og rentabel forretning.

  • Renter og vilkår, der er blandt markedets bedste

  • Kort beslutningsproces, fx hvis du står for at skulle investere i en ny klinik

  • Direkte adgang til en personlig rådgiver, som kender dyrlægebranchen

  • Fleksibilitet og individuelle løsninger

  • Sammenhæng mellem virksomhed og privatøkonomi


Et godt netværk

I Lån og Spar Bank vil du opleve, at vi gerne bruger tid på at facilitere events og møder, som kan være med til at styrke dit netværk og din faglige berøringsflade. Så hvad enten du arbejder med smådyr eller store dyr, er der god grund til at tale med os. Vi udbyder også løbende seminarer for dyrlægestuderende i samarbejde med et revisionsfirma.



Kontakt os og hør mere om fordelene for dyrlæger

Ring til os på 3378 2388, hvis du har opklarende spørgsmål eller vil høre mere om fordelene ved at arbejde sammen med en bundsolid bank og en personlig rådgiver, der ved, hvad du taler om.


Kontakt os

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os på telefon 3378 2388 eller udfylde skemaet, så kontakter vi dig.