Skift dit lån ud med et nyt

Når du lægger dit lån om, skifter du dit nuværende lån ud med et nyt. Der kan være mange grunde til, at det er en god idé at lægge lån om. Kurser og renter på boliglån ændrer sig hele tiden, så der kan være penge at spare, hvis du lægger om til det rette lån på det rette tidspunkt. 

Overvejer du at lægge dit lån om, er det en god idé at tale med en af vores rådgivere, der kan hjælpe dig med at finde ud af, om det kan betale sig for dig at få nyt lån. Vælger du at omlægge dit realkreditlån, sørger vi naturligvis for al papirarbejdet. 

Har du et tilpasningslån?

Når du har et tilpasningslån, får dit lån ny rente med jævne mellemrum over lånets løbetid. Renten på et F1 lån skal tilpasses hvert år, F3 lån skal tilpasses hvert tredje år, med et F5 lån er det hvert 5. år osv.

Op til en rentetilpasning har du mulighed for at ændre eller opsige dit tilpasningslån. Måske vil du låse renten i en længere periode eller lægge om til et lån med fast rente. Hvis du ikke gør noget, bliver renten automatisk tilpasset, og lånet fortsætter med en ny periode. 

Beregneren her på siden kan give dig en idé om, hvad renten og ydelsen på dit tilpasningslån ville være, hvis dit lån skulle rentetilpasses på baggrund af dagens rente.

Lommergner

Beregner

Har du friværdi i din bolig?

Beregn, hvor meget friværdi du har i din bolig.

Brønshøj Haveby

Beregner

Hvad koster et lån?

Beregn, hvad det koster dig at låne til en ny bolig.

To unge på altan

Bolig

Vil du sælge din bolig?

Der er mange bolde i luften, når du skal sælge din bolig - især hvis du samtidig vil købe et nyt sted at bo.

Håndværker

Bolig

Kom godt i gang med at renovere

Mangler du et badeværelse? Eller har børnene fået vokseværk? Læs de gode råd, hvis du vil renovere.

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.