Boligkvarter set fra luften

Nu får du endnu flere KundeKroner

Totalkredit har besluttet at forhøje KundeKroner-rabatten pr. 1. januar 2024. Det betyder, at KundeKrone-rabatten stiger fra 0,15% til 0,20% af din restgæld med tilbagevirkende kraft fra 1. januar 2024 - og gælder indtil videre til og med 2025.

Hvorfor får jeg KundeKroner?

Du får KundeKroner, fordi Totalkredit primært er ejet af en forening af kunder. Foreningen hedder Forenet Kredit.

Når Forenet Kredit tjener penge fra bl.a. ejerskabet af Totalkredit, så har de mulighed for at give et årligt tilskud til Totalkredit, som vi kan give videre til dig og alle de andre kunder i form af KundeKroner.

Det er indtil videre besluttet, at der gives rabat frem til 31. december 2025. Men det er Totalkredits mål, at du også fremover vil få KundeKroner.

 

Hvor mange KundeKroner får jeg?

Dine KundeKroner afhænger af restgælden på dit lån. Du kan få 0,20% årligt af din restgæld i rabat frem til 31. december 2025.

Hvor mange KundeKroner, du kan få efterfølgende, afhænger blandt andet af Totalkredits resultater, og hvor meget tilskud Totalkredit får fremover fra Forenet Kredit.

Eksempel: 
Hvis du har et lån på 1 mio. kr., kan du få 500 kr. i rabat pr. kvartal, hvilket svarer til 2.000 kr. om året. Dit skattefradrag for rente- og bidragsbetaling reduceres med rabatten.


Sådan får du din rabat

Hvis du har et realkreditlån, bliver din rabat automatisk trukket fra din bidragsbetaling hvert kvartal.

Hvis du i stedet har et prioritetslån i dit pengeinstitut, som er overdraget til finansiering i Totalkredit, bliver rabatten hvert kvartal automatisk trukket fra din rentebetaling.

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.