MitID logo blå

NemID bliver til MitID

I løbet af efteråret skifter den digitale signatur NemID til MitID. Det er en ny og opdateret løsning, som du skal bruge til alt det, du plejer at bruge NemID til i dag. Det betyder, at du fremover skal bruge MitID til at logge på din netbank, tjekke din årsopgørelse og kommunikere med det offentlige - præcis, som du bruger NemID i dag.

 

Skal jeg gøre noget?

Som kunde i Lån & Spar skal du ikke gøre noget - du får nemlig besked, når det bliver din tur til at skifte til MitID. Det sker automatisk, når du skal logge på din net- eller mobilbank.

 

Nogle kunder skal opdatere deres personlige oplysninger

Nogle kunder kan opleve, at de skal opdatere deres personlige oplysninger for at kunne skifte til MitID. Det er en ekstra sikkerhed for, at dine personlige oplysninger er korrekte - og at der ikke er nogen, der misbruger din identitet. Hvis du er blandt dem, der skal opdatere dine personlige oplysninger, får du et brev fra Digitaliseringsstyrelsen.

 

Sådan opdaterer du dine personlige oplysninger

Du kan nemt og hurtigt opdatere dine personlige oplysninger i din NemID-app. Det foregår ved, at du scanner dit pas, der skal være gyldigt og udstedt efter 1. januar 2012. Hvis du ikke har et gyldigt dansk pas eller har problemer med at få opdateret dine personlige oplysninger, kontakter Digitaliseringsstyrelsen dig senere på året. Du kan dog stadig bruge din NemID-app til at logge ind med.

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.