Du er i gang med at købe ejerbolig

Du har fundet drømmeboligen. Økonomi og mavefornemmelse er rigtig. Men hvad skal du gøre, inden du sætter din underskrift? Bliv klogere på forbehold, fortrydelsesret og eksperter her.

Villa til salg


Få tjekket salgsopstilling og købsaftale

Inden du skriver under, er det en god idé at tage salgsopstillingen med i banken. Sammen laver vi en finansieringsplan, så du ved præcis, hvor meget boligen koster. I finansieringsplanen kan du se lånetyper, og hvordan lånene betales tilbage.

Din rådgiver kan også henvise dig til en boligadvokat, der kan hjælpe dig med at læse købsaftalen igennem, så du er sikker på, at den er fair.

Skal det gå hurtigt?

Nogle gange skal det gå hurtigt. Der kan være andre interesserede købere, så du er nødt til at skrive under i en fart. Har du ikke finansieringen på plads, eller har en advokat ikke set aftalen, kan du få indført et bank- eller advokatforbehold i købsaftalen. Det betyder, at du gebyrfrit kan fortryde aftalen, hvis din bank eller advokat ikke godkender købet.

 

Kend din fortrydelsesret

Hvis du fortryder, at du har skrevet under, har du seks hverdage, hvor du kan annullere handlen. Annullerer du handlen, skal du betale et gebyr til sælger på 1% af købsprisen. Sælger kan ikke fortryde, når han først har skrevet under.

Håndværker

Bolig

Kom godt i gang med at renovere

Mangler du et badeværelse? Eller har børnene fået vokseværk? Læs de gode råd, hvis du vil renovere.

To unge på altan

Bolig

Vil du sælge din bolig?

Der er mange bolde i luften, når du skal sælge din bolig - især hvis du samtidig vil købe et nyt sted at bo.

Arkitekttegning

Bolig

Byg dit eget hus

Vil du gerne helt selv bestemme, hvordan din næste bolig skal se ud? Så er nybyg måske noget for dig.

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.