To unge mennesker med flyttekasser

Få råd til en andelsbolig mens du læser

Mange studerende tror, at de ikke kan købe bolig, mens de er på SU. Men sådan behøver det ikke at forholde sig, lyder det fra vores samarbejdspartner Lån & Spar.  

Drømmer du om at have din egen lejlighed? At sidde i dit eget køkken med din morgenkaffe? Så kan det måske blive til virkelighed – også selvom du er på SU, og din økonomi ikke er prangende. Hvert år køber mange studerende bolig, og de er i gennemsnit 28 år, når de låner til deres første bolig i Lån & Spar. 

En billig måde at bo i byen

Langt de fleste studerende låner penge til andelslejligheder, som er meget populære i København og på Frederiksberg, der huser hele 58 % af alle andelshavere. Det er en billig måde at købe bolig i byen på, når man er ung og studerende. Og hvis du finder en god forening med en sund økonomi, kan du blive ved med at bo billigt mange år frem.

Læs mere her

Start med et skudsikkert budget

For at komme i betragtning til et boliglån skal du have overblik over din økonomi. Det første, du skal gøre, er at lægge et budget med dine indtægter og udgifter. Du skal have penge nok til at betale boligafgift og renter på lånet, når dine øvrige faste udgifter er betalt. Det er vigtigt, at du lægger et realistisk budget, hvor der også er plads til at have det lidt sjovt. 

Prøv vores budgetberegner

 

Har du brug for rådgivning?

Du er altid velkommen til at booke et møde hos Lån & Spar til en snak om dine boligdrømme – måske kan du få hjælp til at gøre dem til virkelighed. 

Book et møde 

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.