Boligkvarter set fra luften

Få tilskud til dine energiforbedringer

Bygningspuljen er lukket for i år. Der kan søges om tilskud igen i 2023.

Den 14. september åbner Bygningspuljen, så du igen kan søge om tilskud til energiforbedringer i dit hjem. Denne gang er der 121 mio. kr. i puljen, og pengene uddeles efter først-til-mølle-princippet.

Nu kan du igen få tilskud til energiforbedringer i dit hjem gennem Bygningspuljen. Med de stigende energipriser forventer vi, at der bliver rift om de 121 mio. kr., der er i puljen i år.  Overvejer du at søge, så læs mere om dine muligheder her. 

 

Hvad kan du få tilskud til?

Du kan søge tilskud til fire typer energiforbedringer i din helårsbolig - og kun til projekter, der endnu ikke er sat i gang. 

  • Skift til varmepumpe
  • Isolering (kun energimærke E, F og G)
  • Nye vinduer (kun energimærke E, F og G) 
  • Optimering af husets drift (kun energimærke E, F og G)
     

Sådan søger du tilskud

Søg, før du starter renoveringen: Det er et krav, at du søger om tilskud, inden du sætter renoveringen i gang. Du kan sagtens søge i god tid, da du har to år til at gennemføre projektet.

Få styr på dit energimærke: For at kunne søge om tilskud skal du kunne fremvise din boligs energimærke. 

Beregn tilskuddet ud fra husets størrelse: Tilskuddet bliver beregnet ud fra din boligs størrelse, og du kan få op til 20% i tilskud til dine energiforbedringer.

Læs mere om, hvordan du søger tilskud

 

Skift fyret ud med en varmepumpe – og få 10.000 kr. 

Overvejer du at skifte dit naturgas- eller oliefyr ud med en luft-til-vand varmepumpe, kan du få et tilskud fra Totalkredit på 10.000 kr. fra Totalkredit. Det kræver dog, at du ikke har mulighed for at få fjernvarme. 

Ligesom med tilskuddet fra Bygningspuljen skal du ansøge om tilskuddet, før arbejdet er begyndt. 

Læs om tilskud til udskiftning af fyr

 

Vi gør dine energidrømme til virkelighed

Selvom du får tilskud og fradrag for dine energioptimeringer, er der selvfølgelig stadig en regning, der skal betales. Hos Lån & Spar kan du låne op til 80% i realkredit, når du renoverer din helårsbolig.

Tag os med på råd, hvis du overvejer energirenovering. Vi hjælper dig med at finde den finansiering, der passer til din økonomi og dine behov.

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.