Priser på konti og kort

I Lån & Spar betaler du som udgangspunkt en fast pris for dine konti og kort. Nogle kunder er dog undtaget fra at betale for konti, mens andre hverken betaler for kort eller konti. Det afhænger af dit forretningsomfang, og om du er medlem af en de fagforeninger eller organisationer, der ejer Lån & Spar.

 

Hvem får gratis kort og konti i Lån & Spar?

Du får gratis kort og konti, hvis du opfylder mindst ét af følgende forhold:  

  • Du har en LSBprivat 5% eller Studiekonto, og du er medlem af en de fagforeninger eller organisationer, der ejer Lån & Spar.
  • Du har et forretningsomfang på minimum 300.000 kr. hos os. Det kan f.eks. være lån eller penge, du har investeret. s mere
  • Du er mellem 0-27 år
  • Du har en LSB Business eller LSB Business+ aftale

Hvis du bor sammen med en, der opfylder et af ovenstående forhold, har du også mulighed for at få gratis kort og konti - det kan du læse mere om her.  

 

Medlemmer får altid gratis konti

Er du medlem af én af de mere end 50 fagforeninger, der ejer Lån & Spar, er du medejer af banken. Det betyder bl.a., at du får gratis konti hos os. Det er en af dine medlemsfordele.

Se de foreninger, vi samarbejder med

 

Spørgsmål og svar

Hvad er et forretningsomfang?

Forretningsomfanget er din samlede restgæld på lån, træk på kreditter og investeringer i depot, FormueBalance og Banklink. Er forretningsomfanget over 300.000 kr., skal du ikke betale for konti og kort.

Lån dækker over alle typer lån - f.eks. boliglån, realkreditlån og billån. Træk på kreditter kan f.eks. være træk på din kasse- eller boligkredit.
 
Dine indlån tæller ikke med som en del af forretningsomfanget – altså det beløb, du har stående på f.eks. din lønkonto, opsparingskonto eller budgetkonto.

Eksempler på forretningsomfang: 

Forretningsomfang over 300.000 kr.

Boliglån 50.000 kr.
Totalkreditlån 1.750.000 kr.
Træk på kredit 0 kr.
Investeringer i depot 0 kr.
Investeringer i FormueBalance 100.000 kr.
Investeringer i BankLink 0 kr.

Samlet forretningsomfang

1.900.000 kr.

 

Forretningsomfang under 300.000 kr.

Boliglån 0 kr.
Totalkreditlån 0 kr.
Træk på kredit 20.000 kr.
Investeringer i depot 10.000 kr.
Investeringer i FormueBalance 0 kr.
Investeringer i BankLink 0 kr.

Samlet forretningsomfang

30.000 kr.

Hvordan er reglerne, hvis jeg bor sammen med en anden?

Hvis du får gratis konti og kort hos os, og du bor sammen med en anden - f.eks. en ægtefælle, kæreste eller ven - så vil den person som udgangspunkt også få gratis konti og kort i Lån & Spar. Det er dog et krav, at du er over 18 år og har en indlånskonto hos os. Det kan f.eks. være en lønkonto eller budgetkonto. 

Hvis du er medlem af en fagforening eller organisation, får du gratis konti i banken. Bor du sammen med en anden, vil den person også få gratis konti i Lån & Spar. Det er dog et krav, at du er over 18 år og har en indlånskonto hos os. Det kan f.eks. være en lønkonto eller budgetkonto.

Vær opmærksom på, at der gælder særlige regler, hvis din eneste indlånskonto hos os er en pensionskonto. Hvis det er tilfældet, vil den person du bor sammen med ikke få gratis konti, selvom du gør. 

 
Hvornår trækker I betalingen for konti? 

Betalingen for konti bliver automatisk trukket fra din konto hver tredje måned. Vær dog opmærksom på, at hvis du lever op til et eller flere af kriterierne blot én dag inden for de tre forudgående måneder, skal du ikke betale for konti i de tre måneder.

Betalingen bliver trukket den:

  • 15. marts (perioden december-februar)
  • 15. juni (perioden marts-maj)
  • 15. september (perioden juni-august)
  • 15. december (perioden september-november)
Hvornår trækker I betalingen for kort?
Hvis du skal betale for dine kort hos os, bliver betalingen automatisk trukket en gang om året. Pengene trækkes i den måned, hvor kortet er bestilt. 
Hvilken konto trækker I betaling for kontogebyr fra?
Betalingen bliver som udgangspunkt trukket på din NemKonto. Har du ikke din NemKonto hos os, trækker vi beløbet fra din almindelige lønkonto. Har du heller ikke lønkonto hos os, bliver beløbet trukket fra den konto, hvor du har et betalingskort tilknyttet (Visa/Dankort, Dankort eller Mastercard Debit). 

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.