Er du medejer af Lån & Spar?

Lån & Spar er ejet af mere end 50 fagforeninger og organisationer i Danmark. Som medlem af en af de foreninger kan du få fordele i Lån & Spar fx Danmarks bedste rente på din lønkonto, Studiekonto og lave gebyrer.

Fra 1. marts kan du få endnu flere fordele hos os, når vi sætter renten op på Studiekonto og Danmarks bedste lønkonto fra 4% til 5%. 

Få Danmarks bedste lønkonto med 5% i rente

Som medlem af en fagforening eller organisation i vores ejerkreds kan du få Danmarks bedste lønkonto med 5% i rente på de første 50.000 kr. på lønkontoen. Kontoen er en del af en pakke, hvor du også får gratis Visa/Dankort og Mastercard, gratis konti, opsparingskonto med høj rente og ingen unødige gebyrer. Alt du har brug for til din daglige økonomi. 

Læs mere om Danmarks bedste lønkonto

 

Få studiekonto i en bank, du selv ejer

Som studerende kan du få en studiekonto i Lån & Spar med mange fordele, der hjælper dig gennem studietiden. Kontoen giver dig bl.a. 5% i rente på de første 20.000 kr. Du kan også få en billig kassekredit, der kan hjælpe dig, hvis du står og mangler penge til en ny cykel eller årets bøger.

Ud over de kontante fordele får du også fagrelevant rådgivning, fordi vi kender dig og dine medstuderende bedre end de fleste. Er du på udkig efter en bolig, kan du få hjælp til at lægge en økonomisk plan for, hvordan du får råd til at købe en bolig. Og så det allerbedste – du kan beholde Danmarks bedste studiekonto 3 år efter, du er færdig. Du får det ikke bedre.

Læs mere om Studiekonto

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.