Er du bekymret for din økonomi med de stigende priser?

Inflationen er skyhøj, og det er blevet dyrt at være en familie i Danmark. Mange frygter måske, at deres økonomi løber løbsk over de kommende måneder. Det er vigtigt at vide, at der er hjælp at hente hos os, hvis du er kunde og bekymret over din økonomi.

Det er ikke bare noget, du forestiller dig. Det er faktisk blevet rigtig dyrt at handle i de danske supermarkeder og øvrige butikker. I august steg det samlede forbrugerprisindeks med 8,9% i forhold til samme måned sidste år. Det er noget, der kan mærkes i de danske husholdninger, og mange er allerede i gang med at omlægge deres forbrug. 

Få hjælp til det økonomiske overblik

Meget tyder på, at flere og flere kommer til at mærke, at økonomien strammer til. Og hvad gør man så, når det begynder at stramme til økonomisk? Hvis du frygter, at din økonomi vil skride i løbet af de kommende måneder, er det en god ide at tage fat i din rådgiver, så I sammen kan se på mulighederne for at justere din økonomi.

Book møde  

Hold dig væk fra kviklån

Kan man ikke bare finde mere arbejde og få styr på sine udgifter på den måde? Sådan kan man let fristes til at tænke. Men en bivirkning af centralbankernes rentestigninger bliver færre jobs og dyrere lån. 

Generelt bør du passe på med hurtige løsninger på dine økonomiske problemer, og kviklån er noget af det farligste, du kan begive sig ud i for at klare den næste regning. Med et kviklån skubber du nemlig blot en stadigt stigende gæld foran dig.

Hvad kan du ellers gøre?

Der er naturligt nogle varer, som stiger mere end andre. Lige nu er det særligt energipriserne, der er på himmelflugt, men det er en god ide at følge med i, hvor prisstigningerne er størst.  
Læs mere, om hvordan stigende priser rammer forskelligt 

 

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.