Er du bekymret for din økonomi med de stigende priser?

Inflationen er skyhøj, og det er blevet dyrt at leve i Danmark. Mange frygter måske, at deres økonomi løber løbsk over de kommende måneder. Det er vigtigt at vide, at der er hjælp at hente hos os, hvis du er kunde og bekymret over din økonomi. Det er ikke bare noget, du forestiller dig. Det er faktisk blevet rigtig dyrt at handle i de danske supermarkeder og øvrige butikker. Priserne stiger måned efter måned. Det er noget, der kan mærkes i de danske husholdninger, og mange er allerede i gang med at omlægge deres forbrug. 

Få hjælp til det økonomiske overblik af en rådgiver

Meget tyder på, at flere og flere kommer til at mærke, at økonomien strammer til. Og hvad gør man så, når det begynder at stramme til økonomisk? Hvis du frygter, at din økonomi vil skride i løbet af de kommende måneder, er det en god ide at tage fat i din rådgiver så hurtigt som muligt, så I sammen kan se på mulighederne for at justere din økonomi.

Hold dig væk fra kviklån

Kan man ikke bare finde mere arbejde og få styr på sine udgifter på den måde? Sådan kan man let fristes til at tænke. Men en bivirkning af centralbankernes rentestigninger bliver færre jobs og dyrere lån. Generelt bør du passe på med hurtige løsninger på dine økonomiske problemer, og kviklån er noget af det farligste, du kan begive dig ud i for at klare den næste regning. Kviklån har en ekstrem høj rente, og med et kviklån skubber du blot en stadigt stigende gæld foran dig.

Book et møde

Er din økonomi trængt, og har du brug for at få ekstra øjne på, så tøv ikke med at tage fat i din rådgiver. Vi er her for at hjælpe. Du kan skrive direkte til din rådgiver i netbanken eller ringe til Kundeservice på 3378 2000, så hjælper de dig videre. Du kan også booke et møde her på siden book et møde 

 

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.