Lån & Spar skilt

Du kan få 4% på Danmarks bedste lønkonto

7. november satte vi renten op på en lang række løn- og opsparingskonti til vores privatkunder. Det betyder, at du fremover kan få mere ud af at spare dine penge op hos os.

Nationalbanken hævede i september renten med 0,75 procentpoint. Det betyder, at vi nu har sat renten op på mange af vores løn- og opsparingskonti – bl.a. har vi hævet renten på Danmarks bedste lønkonto og vores Studiekonto fra 3 til 4%. Samtidig har vi hævet renten på en række banklån og kreditter.

Alle ændringerne trådte i kraft 7. november 2022.

 

Ny rente på løn- og opsparingskonti

Vi har bl.a. sat renten op på produkter til medlemmer af de foreninger og organisationer, vi samarbejder med, almindelig opsparing samt på børne- og pensionsopsparinger. Du kan læse om nogle af de nye rentesatser her. Du kan se alle de nye rentesatser i vores renteliste.

  • Renten på Danmarks bedste lønkonto er 4% på de første 50.000 kr., du har på kontoen. Fra 50.000-500.000 kr. er renten 0,5% - for alt derover er renten 0,75%.
  • Renten på vores Studiekonto er 4% på de første 20.000 kr., du har på kontoen – for alt derover er renten 0,5%.
  • Renten på børneopsparing er steget til 0,75%.
  • Renten på pensionsprodukter er steget til 0,4% på de første 500.000 kr., du har på kontoen – for alt derover er renten 0,75%.

 

Slut med negative renter for erhvervskunder

Samtidig med renteændringen sagde vi også farvel til de negative renter for vores erhvervskunder. Vores privatkunder har ikke betalt negative renter siden august, og nu er vi glade for, at vores erhvervskunder følger trop.

 

Ny rente på lån og kreditter

Den 7. november hævede vi også renten med 0,75 procentpoint på en række banklån og kreditter for privat- og erhvervskunder. For udvalgte lån er stigningen dog lidt mindre. Er dit lån påvirket af ændringen,  har du fået et brev fra os i e-Boks eller i din postkasse. Her kan du se din nye rente, og hvor meget du fremover skal betale om måneden.

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.