Ny formand for Lokale Pengeinstitutter


Lokale Pengeinstitutters bestyrelse har fået ny formand. Det skete i forbindelse med foreningens generalforsamling i dag.

Foreningens formand gennem de seneste ca. 10 år, direktør Claus E. Petersen, Vestjysk Bank, fortsætter i foreningens bestyrelse, men har fundet tiden inde til at give formandsstafetten videre.

Ny formand for Lokale Pengeinstitutter er direktør John Christiansen, Lån & Spar Bank. Han har været medlem af bestyrelsen siden 2009 og foreningens næstformand siden 2012.

”Claus E. Petersen har som formand ydet en fantastisk stor indsats for de lokale pengeinstitutter. Han satte sig i formandsstolen i en vanskelig tid for vores sektor, hvor efterdønningerne af – og oprydningen efter – finanskrisen var i fokus. Der var meget at tage fat på, og den opgave gik Claus engageret og målrettet ind i på fællesskabets vegne. Desuden har han været garant for at udvide viften af samarbejder og fællesskabsløsninger, så de lokale pengeinstitutter står stærkt på markedspladsen. Det fortjener han stor tak for - og det glæder os, at Claus fortsætter i bestyrelsen, så vi fortsat kan trække på hans mangeårige erfaring”, siger Lokale Pengeinstitutters nye formand, John Christiansen.

Han glæder sig for sin del over den tillid, der er blevet vist ham i forbindelse med formandsvalget.

”Jeg er ydmyg over for arbejdsopgaven, og samtidigt så glæder jeg mig til at varetage den på medlemmernes vegne. De lokale pengeinstitutter bygger på gode grundlæggende værdier og spiller en helt central rolle for vækst og udvikling i hele Danmark. Det skal der værnes om. Som formand vil jeg arbejde målrettet på at sikre medlemmerne fornuftige og konkurrencedygtige rammevilkår og velfungerende samarbejdsløsninger, så vi ikke alene fastholder en mangfoldig banksektor, men også fortsætter den gode trend, hvor kunderne tilvælger de lokale pengeinstitutter”, siger John Christiansen.

Direktør Vagn Hansen, Sparekassen Vendsyssel, der har været medlem af foreningens bestyrelse siden 2012, er udpeget som ny næstformand.

 

Bestyrelsen i Lokale Pengeinstitutter ser herefter således ud:

  • Direktør John Christiansen, Lån & Spar Bank (formand)
  • Direktør Vagn Hansen, Sparekassen Vendsyssel (næstformand)
  • Direktør Claus Andersen, Ringkjøbing Landbobank
  • Direktør Ole Beith, Sparekassen Thy
  • Direktør Petter Blondeau, Fynske Bank
  • Direktør Lars Frank Jensen, Kreditbanken
  • Direktør Claus E. Petersen, Vestjysk Bank
  • Direktør Per Sønderup, Jutlander Bank

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.