Mand renoverer bolig

Kom godt i gang med dit forårsprojekt

Sneen er smeltet, og foråret er så småt i gang med at tø Danmark op. For mange af os er det lunere vejr lig med forårsprojekter i hus og have. Lige fra små projekter som at gøre havemøblerne klar til de større som ny terrasse, skur eller måske en havedam.

Er projektet så stort, at du har brug for et lån til at finansiere dit kommende forårsprojekt, og har du friværdi i din bolig, kan du læse mere om dine muligheder her.

 

Lån til dit forårsprojekt

Der er flere forskellige måder at låne penge til dit forårsprojekt. Du får den laveste rente, hvis du har sparet penge op i din ejerbolig eller dit sommerhus. Den opsparing kalder man din friværdi. Har du friværdi i din bolig, kan du få en Friværdikonto eller et tillægslån.

 

Friværdikonto eller tillægslån?

Tillægslånet er et realkreditlån, som du får udbetalt på en gang, mens Friværdikontoen er et banklån, der fungerer som en kassekredit. Det betyder, at du selv kan bestemme, hvor meget og hvornår du vil hæve fra kontoen.

Med et tillægslån afdrager du på dit lån hver måned – ligesom et almindeligt realkreditlån – mens du selv bestemmer, hvornår du vil sætte penge ind på din Friværdikonto.

 

Hvad koster det at låne i din friværdi?

Med vores beregner kan du få svar på, hvad det koster at låne til dit forårsprojekt med en Friværdikonto. Du kan også se, hvad du skal betale i rente, og hvor mange penge du kan låne.

For at lave beregningen skal du skrive, hvor meget du tror, din bolig er værd. Er du i tvivl, kan du prøve vores friværdiberegner, der kan give dig et fingerpeg.

Overvejer du et tillægslån? Prøv beregneren her

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.