Flere kan være ramt af fejl i årsopgørelsen

Fejl hos datacentralen SDC betyder, at kunder på tværs af banker risikerer fejl i deres årsopgørelser. Det gælder også nogle af Lån & Spars kunder. Er du berørt af fejlen, får du direkte besked i e-Boks, når fejlen er rettet. 

Der kan fx være fejl i din årsopgørelse, hvis du har omlagt dit realkreditlån eller handlet med værdipapirer i 2022. Fejlen skyldes en uoverensstemmelse mellem de oplysninger, Værdipapircentralen, SKAT og vores datacentral har om visse værdipapir- og obligationshandler. 

Har du fundet fejl i årsopgørelsen?

Har du fundet fejl i din årsopgørelse, så lad være med at rette dem. Det sker nemlig automatisk. Har du allerede rettet i din årsopgørelse, så sørger vi naturligvis stadig for, at de rigtige tal bliver indberettet til SKAT. 

Er du berørt af fejl, forventer vi, at du har adgang til en ny årsopgørelse i starten af april. Du får besked om fejlen direkte i e-Boks.

 

Har du fået penge tilbage i skat? Vent med at bruge dem

Står der i din årsopgørelse, at du får mange penge tilbage i skat, så vent med at bruge dem. Det er rigtig ærgerligt, hvis årsopgørelsen ændrer sig markant i negativ retning, og pengene allerede er brugt. 

 

 

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.