Par sidder ved PC

Slut med negative renter for privatkunder i Lån & Spar

Er du en af de privatkunder, der har betalt negative renter i Lån & Spar? Så kan du glæde dig over, at det er slut nu. Den seneste rentestigning fra Nationalbanken betyder nemlig, at vi hæver renten på indlån til 0% for alle vores privatkunder fra den 1. august.

Dermed kan du fremover spare lige præcis så mange penge op på din konto, som du ønsker, uden at betale en krone i renter. Er du medlem af en af de foreninger, vi samarbejder med, får du selvfølgelig stadig 3% i rente på de første 50.000 kr. på din lønkonto.

Det bliver også billigere at være erhvervskunde

Fra den 1. august hæver vi også den negative rente på indlån for erhvervskunder  med 0,5%. Erhvervskunder med LSB Business kan fortsat have 100.000 kr. stående på kontoen uden at betale negative renter.

Hvorfor er det slut med negative renter?

I Lån & Spar var vi blandt de sidste til at indføre negative renter for vores kunder, og nu er vi blandt de første, der fjerner dem igen. Det gør vi med baggrund i den seneste justering fra Nationalbanken og en forventning om, at der kommer flere justeringer i efteråret. Allerede fra den 1. august tilbyder vi derfor vores privatkunder en indlånsrente på 0%.

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.