Sund økonomi

En sund økonomi er for mange en vigtig del af et godt liv. I Lån & Spar arbejder vi på forskellige måder med at hjælpe vores kunder og medlemmer af de fagforeninger, der ejer os, med at have en sund økonomi. På den måde bidrager vi til verdensmål 8.


Sund økonomi 

Vores vigtigste opgave som bank er at hjælpe vores kunder til en sund og solid økonomi. Har vores kunder orden i økonomien, har de også mere overskud til at passe jobbet, færdiggøre uddannelsen, være der for familien, realisere deres drømme - eller tage en snak med naboen. 

Derfor er sund økonomi en central del af vores uddannelse af nye trainees og i vores interne introduktionsforløb for nye medarbejdere. Er du kunde i Lån & Spar, vil du altid blive mødt af en rådgiver, der forstår og arbejder ud fra din situation.


Uddannelse i sund økonomi

Det er vigtigt, at børn og unge ved, hvordan de passer godt på deres penge. Derfor deltager vi hvert år i sektorens 'Pengeuge', hvor vi lærer folkeskoleelever om sund økonomi. Vi afholder også hvert år seminarer, gå-hjem møder og oplæg på universiteter, hvor vi fortæller om privatøkonomi. 


Forebyggelse af kriminalitet

I Lån & Spar gør vi et stort arbejde for at undgå, at vi kan bruges til hvidvask og andre kriminelle handlinger. I vores forretningsgange har vi en række regler og guidelines, der skal forebygge kriminalitet. Hvert år bliver alle vores medarbejdere undervist og testet i bankens og sektorens regler på området, så alle ved, hvad de skal gøre, hvis de oplever noget, som virker mistænksomt. 

Herudover er alle vores medarbejdere uddannet i GDPR-forordningen for at sikre, at vi passer godt på vores kunders personlige oplysninger.

andre har også læst

Havvindmøller

Bæredygtighed

Klima og miljø

Vi vil gøre det nemt for vores kunder at træffe bæredygtige valg. Vores eget mål er at være CO2 neutrale i 2030.

To piger krammer

Bæredygtighed

Ligestilling

Vi arbejder for lige muligheder for mænd og kvinder. Vores mål er flere kvindelige ledere i Lån & Spar.

Håndtryk

Bæredygtighed

Samarbejde mellem mennesker

Tre arbejdsgrupper hjælper os med at nå vores bæredygtighedsmål.

Cykeltur

Bæredygtighed

Sunde medarbejdere

Vi arbejder for at give vores medarbejdere de bedste betingelser for at leve et fysisk og psykisk sundt liv.

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.