Julegaver

Glædelig jul og godt nytår

Kære kunde

Året er ved at gå på hæld, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at ønske dig en glædelig jul og et godt nytår. I Lån & Spar har 2023 været et travlt år, hvor vi har budt mange nye kunder velkommen og haft en masse gode rådgivningsmøder. Det glæder os at kunne give jer en personlig og kvalificeret rådgivning.

For nylig modtog vi en anerkendelse for vores indsats, som vi er meget taknemmelige for. En uafhængig måling fra Loyalty Group placerer nemlig Lån & Spar øverst på podiet, når det gælder loyalitet blandt bankkunder i Danmark. Jeg er glad og stolt over, at vi for tredje år i træk er placeret som nr.1 i denne undersøgelse. Det viser os, at vores kunder værdsætter vores rådgivning og vores bank. Det er en kæmpe tillidserklæring, som vi er dybt taknemmelige for. En stor tak, fordi du har valgt os som din bank.

I vores rådgivning af kunderne er det vigtigt for os, at vi også har fokus på dialogen om bæredygtighed. Det gør vi eksempelvis ved at tilbyde bæredygtige investeringer og en lav rente på billån til elbiler og plug-in hybridbiler til vores MedlemsKunder.

Vi glæder os til at rådgive dig om stort og småt i 2024. Tak for at være kunde hos os og tak for året, der snart er gået.

De bedste julehilsener
John Christiansen
Adm. direktør

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.