Energi

Nu kan du få et energitjek af dit hus med rabat

Et energitjek kan være din genvej til lavere varmeregninger, bedre komfort og en mere bæredygtig bolig.

Nye vinduer, hulmursisolering, skift af varmekilde. Der er mange muligheder, hvis du vil energirenovere din bolig. Uanset om du ønsker at spare penge på dit daglige energiforbrug eller øge boligens værdi inden et salg, kan der være store gevinster at hente.

Ifølge Totalkredit kan 800.000 boligejere med få energioptimeringer af deres bolig rykke et helt energimærke op. Men hvor er det bedst at starte? Det kan du blive klogere på med et Totalkredit Energitjek.

En prioriteret plan med konkrete forslag

Et Totalkredit Energitjek er et grundigt eftersyn af boligen og potentialet ved at energirenovere. Tjekket foregår ved, at du får besøg af en energikonsulent, der gennemgår din bolig sammen med dig og kortlægger, hvad du med fordel kan optimere .

Efter besøget får du en energi- og vedligeholdelsesplan med anbefalinger til, hvad der kan gøre din bolig grønnere, sundere og mere energiøkonomisk. Planen indeholder også et overblik over, hvad det koster , hvor meget du kan spare, og hvor det bedst kan betale sig at starte.

Totalkredit Energitjek udføres af en energikonsulent fra NRGi Rådgivning, som er Danmarks største udbyder af tilstandsrapporter og energimærker.

Få rabat på energitjekket som kunde i Lån & Spar

Hvis du er kunde i Lån & Spar og har et lån hos Totalkredit, kan du få et energitjek med rabat. Det koster kun 1.495 kr. Rabatten gælder, hvis dit hus har energimærke C, D, E, F eller G. Normalprisen uden rabat er 3.495 kr.

Ønsker du også at få et energimærke til din bolig er rabatprisen 4.495 kr. mod normalt 7.495 kr. Samlet set har du altså mulighed for at spare op mod 5000 kr.

Tjek på lsb.dk/energiberegner, om du kan få rabat på et Totalkredit Energitjek og energimærke.

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.