Kvinder kigger på sin mobil

Få hurtigt hjælp, hvis du bliver syg eller kommer til skade

I Lån & Spar vil vi gerne passe godt på vores kunder, og derfor har du mulighed for at købe en sundhedsforsikring via Letsikring, som du kan bruge på både dig selv og dine nærmeste.

Sundhedsforsikringen er et supplement til det offentlige sundhedsvæsen. Den giver dig adgang til en lang række værdifulde ydelser, herunder behandlinger hos psykologer, psykiatere og andre specialister. Desuden omfatter forsikringen genoptræning efter behandlinger, mulighed for rekreationsophold og meget mere.

Du kan oprette forsikringen fra du er 18 år og indtil du fylder 60 år, og du kan have forsikringen helt indtil du fylder 67 år. Du skal selvfølgelig være kunde hos Lån & Spar for at kunne købe forsikringen.

Sundhedsforsikringen koster 3.426 kr. om året. Prisen er gældende for 2023 og 2024.

Dækker også dine børn

Stadig flere børn og unge oplever udfordringer med trivsel og velbefindende, og i mange tilfælde kan det være svært at få den nødvendige hjælp hurtigt nok gennem det offentlige system. Derfor har du mulighed for at inkludere dine børn i forsikringsdækningen, indtil de fylder 24 år.

Ved at tilvælge børnedækningen, giver du dine børn adgang til professionel hjælp, når de har brug for det.

Sundhedsforsikringen inkl. børnedækning koster 3.936 kr. om året. Prisen er gældende for 2023 og 2024.

Kontakt din rådgiver

Hvis du er nysgerrig på at høre mere, er du altid velkommen til at kontakte din rådgiver hos Lån & Spar. Vi kan give yderligere information om forsikringen og besvare de spørgsmål, du måtte have.

Vi anbefaler at overveje denne mulighed nøje, især hvis du ønsker at sikre dig og dine kære den bedst mulige sundhedspleje og støtte.

Kontakt os her

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.